Julebord

Ribbe, pinnekjøtt, pølse og medisterkake, Roastbeef, røkt skinke, kalkunbryst, spekemat, sylte, leverpostei og tilbehør.

Røkelaks, pepperlaks, reker, nøttesild og fylte egg.

Rødkål, stappe, potet og julesaus.

Riskrem med bærsaus

Kr 405,- per person.

Juletapas

Menyen kan bestilles mellom 1 november og 1 januar.

Langtidsstekt ribbe m/karamelliserte svisker, pinnekjøttkroketter, dadler m/bacon, vår egen pølse (Chistorra), spanske kjøttboller, polenta og svinekappe m/appelsin og tomatsalat, saltbakte poteter og serranoskinke.

Julekrydret laks m/pepperrot-rømme, klippfiskboller, kamskjell og scampi.

Fylt paprika m/ostekrem, manchego m/ristede nøtter og akasiehonning, fylte egg m/reker og chilimajones, olivenmix, alioli, mojo rojo og foccaciabrød.

Vannbakkelse m/vaniljekrem

Sjokolade-konfektkake


Kr. 365,- pr person

Rakfisk

Serveres med Rømme, løk, rødbeter, poteter lefse, flatbrød og smør

Kr 205,- pr person

Varm julebuffet

Ribbe, pinnekjøtt, pølse og medisterkake.
Kålrotstappe, rødkål, potet og julesaus.

Kr 270,- per person

Juletallerken

2 biter ribbe, medisterkake og julepølse.
Rødkål, potet og saus

Kr 175,- per person.

Julekoldtbord

Kalkunbryst, sylte, lammerull, røkt skinke og hjemmelaget leverpostei.
Røkelaks, nøttesild, reker og fylte egg.
Salat, potetsalat, eggerøre, dressinger og waldorfsalat, brød og smør

Kr 225,- per person.

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt og kokemorr
Rotmos og potet

Kr 260,- per person.

Lutefisk

Lutefisk med erterstuing, bacon, sennepssaus og poteter

Kr 220,- per person
For 2.gangsservering, Kr 70,- per person

Juledessert

Karamellpudding kr 65,-
Riskrem med bringebærsaus kr 70,-
Tjukkmelkspudding med multesaus  kr 80,-

 

Priser er pr. person