VÅRE CV-ER KORT OPPSUMMERT

TTMAT ble etablert ved Strømheim i Hommelvik i 2008,  i september 2015 fikk bedriften nye eiere med Tanja og Kåre som hovedaksjonerer

 

Tanja
Hun har 21 års erfaring innenfor kokkeyrket. Etter fullført fagbrev ved Royal Garden Hotel i Trondheim ble hun værende og arbeidet der som kokk i 8 år. De siste 12 årene har hun jobbet som kokk ved kantina på Statoil Rotvoll forskningsenter.

Kåre
Lidenskapen for matlaging vokste frem allerede i en alder av 10 år. Kåre har kokkefagbrev fra Rica Hell Hotel, senere bred erfaring fra Trondheims største hoteller, Royal Garden Hotel, Prins Olav Grill og Britannia Hotell. Han har også vært kjøkkensjef ved Rica Parken Hotel Ålesund og kokk ved gourmetrestaurant Mink i Oslo. De siste 7 årene har han jobbet som kjøkkensjef ved kantina på Statoil Rotvoll.

Nina: Tok kokkefagbrev etter endt lærlingetid på Statoil Rotvoll. Har jobbet hos TT Mat siden hun var ferdig utdannet i 2009, både som kokk ved Aker BP og i Hommelvik. Ble i 2015 med på eiersiden.

Elisabeth: Hun har tatt fagbrev som institusjonskokk og deretter fagbrev som kokk i 2015 ved Britannia Hotell. Hun startet som kokk ved kantina på Aker BP og jobber i dag som kokk på vårt hovedkjøkken i Hommelvik og har en genuin interresse for matlaging.

Inger Helene: Har vokst opp i et hjem med stor matinteresse. Hun har fagbrev som ferskvarekokk fra 2007 og har jobbet på kjøkken siden. Hun har jobbet som tilkallingshjelp i TT Mat siden oppstarten og har vært fast ansatt siden januar 2011. Nå jobber hun ved kantina Aker BP i Trondheim.

Brit: Har fagbrev som institusjonskokk og har jobbet i TT Mat siden 2008. Hun jobber i dag som kjøkkensjef på Aker BP, for TT Mat.

Tuyen: Begynte i TT Mat i 2011. Hun jobber i produksjon, som kjøkkenassisten på vårt hovedkjøkken i Hommelvik.

Musti: Jobber som kantinemedarbeider ved Aker BP.

Eden: Hun begynte oktober 2016, som produksjonsmedarbeider hos oss på hovedkjøkkenet i Hommelvik.

Ziwer: jobber som kjøkkenassistent på Odd Fellow.

Isabelle: Jobber som kjøkkenassistent på Odd Fellow.

Rebeka: Jobber som kjøkkenassisten på Odd Fellow.

Van: Hun startet oss TT mat i november 2017. Van har jobbet på flere asiatiske resauranter, men jobber nå for oss i Hommelvik.

Bjørn: Er vår regnskapsfører og har jobbet i TT Mat siden 2012. Bjørn har lang erfaring og sørger for orden i papirene, så vi kan lage deilig mat.

TT Mat er ditt nye catering-selskap. Ta kontakt med oss og vi skal gjøre vårt beste for at dere skal bli fornøyd.