
Konfirmasjon
Hentemeny 1
FORRETT
Blomkålsuppe
Sprø serrano
HOVEDRETT
Helstekt okse indrefilet
Friske grønnsaker, sopp, fløtepoteter "provence" og rødvinssaus
DESSERT
Karamellpudding, krem og karamellsaus
Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering
Minimum 8 personer
Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfit
485 NOK
Hentemeny 2
FORRETT
Confit av laks
Pepperrotrømme, syltet grønnsaker og mangosaus.
HOVEDRETT
Langtidskokt lammeknoke med pølse
Friske rotgrønnsaker, innkokt sjysaus og potetstappe.
DESSERT
Sjokolademousse med vaniljesaus
Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.
Minimum 8 personer
Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfit, fisk (laks)
490 NOK
Tapasbord
Serranoskinke, chorizo, salami Ventrichina, krydrede kjøttboller, vår engen (chistorra), kyllingspyd, baconsurrede dadler og klippfiskboller.
Scampi, lefseruller med laks, manchego, marinert tomatsalat, ovnsbakt champignon med fritert hvitløk, saltbakte poteter fra Kvikne, potettortilla med grillet paprika, marinert oliven, nudelsalat, fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker.
Aioli, mojo rojo og hjemmebakt foccaciabrød
Vi kan sende med glutenfri baguetter til kr 30,- pr stk
Minimum 8 personer
Allergener
349 NOK
Konfirmasjonskoldtbord
Røkt laks, gravet laks, sild, varmrøkt pepperlaks og reker.
Roastbiff, kokt røkt skinke, kalkunbryst og spekemat.
Fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker, eggerøre og oster.
Potetsalat, frisk salat og pastasalat.
Majones, remulade, sennepssaus og dressing.
Hjemmebakt brød, rundstykke og smør.
Minimum 8 personer
Allergener