Konfirmasjon

Hentemeny 1

FORRETT
Blomkålsuppe
Sprø serrano
HOVEDRETT
Helstekt okse indrefilet
Friske grønnsaker, sopp, fløtepoteter "provence" og rødvinssaus
DESSERT
Karamellpudding, krem og karamellsaus

Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering

Minimum 8 personer
Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfit

485 NOK

Hentemeny 2

FORRETT
Confit av laks
Pepperrotrømme, syltet grønnsaker og mangosaus.
HOVEDRETT
Langtidskokt lammeknoke med pølse
Friske rotgrønnsaker, innkokt sjysaus og potetstappe.
DESSERT
Sjokolademousse med vaniljesaus

Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.

Minimum 8 personer
Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfit, fisk (laks)

490 NOK

Tapasbord

Serranoskinke, chorizo, salami Ventrichina, krydrede kjøttboller, vår engen (chistorra), kyllingspyd, baconsurrede dadler og klippfiskboller.
Scampi, lefseruller med laks, manchego, marinert tomatsalat, ovnsbakt champignon med fritert hvitløk, saltbakte poteter fra Kvikne, potettortilla med grillet paprika, marinert oliven, nudelsalat, fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker.
Aioli, mojo rojo og hjemmebakt foccaciabrød
Vi kan sende med glutenfri baguetter til kr 30,- pr stk

Minimum 8 personer
Allergener

349 NOK

Konfirmasjonskoldtbord

Røkt laks, gravet laks, sild, varmrøkt pepperlaks og reker.
Roastbiff, kokt røkt skinke, kalkunbryst og spekemat.
Fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker, eggerøre og oster.
Potetsalat, frisk salat og pastasalat.
Majones, remulade, sennepssaus og dressing.
Hjemmebakt brød, rundstykke og smør.

Minimum 8 personer
Allergener

315 NOK

Nå kan du legge inn bestilling selv på vår nye bookingside
Husk å registrere deg som bruker for å få bestilt og at vi får alle opplysninger til fakturering