2 retter

Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup. Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen til din egen 2 - retter. 
Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.

Her velger du enten forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert.

Foretter

  • Grillet kamskjell fra Frøya: blomkålkrem, friske salater og kaviarsmørsaus
  • Laksetartar og kamskjell ceviche: lakserogn, avokado, mango og pepperrot
  • Sukkersaltet laks og confit av laks: pastinakkrem, asparges og mangosaus
  • Lettrøkt andebryst: pepperrotkrem, friske salater og kirsebærvinnagrette
  • Jordskokksuppe med bakt kveite: urteolje og fritert selleri

Hovedretter

  • Helstekt oksefilet og brisket (oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinsaus
  • Hjort: pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinsaus
  • Kalveculotte " den sjeldne godbiten": gulrotkrem, champignon og sherrysaus
  • Black and white: svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus
  • Reinsdyr flatbiff: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus
    (15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr)

Desserter

  • Creme brulee
  • Vanilje yoghurt pannacotta: appelsin og pasjonsfruktsaus
  • Sitronterte med marengs: friske bær og bærcoulis
  • Sjokoladefondant: vaniljeis, friske bær og bærsaus
  • Pasjonsfrukt/ostekrem: friske bær og crumble
  • To varianter med sjokolade

Poteter etter eget ønske. (alternativ: Urtebakte småpoteter fra Kvikne, bagt potet med rømme, fløtepoteter eller fløtepoteter provence)

Kr 480,- pr person

Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-
Dette gjelder bestilling for minimum 20 personer.

Ved bestilling av barnemeny, som består av 3 pannekaker, slider med brød og dessert som tilvalg til selskapsmeny, er prisen 249,- 

Nå kan du legge inn bestilling selv på vår nye bookingside
Husk å registrere deg som bruker for å få bestilt og at vi får alle opplysninger til fakturering