2 retter
Her velger du enten forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert.
Foretter
- Grillet kamskjell fra Frøya: blomkålkrem, friske salater og kaviarsmørsaus
- Laksetartar og kamskjell ceviche: lakserogn, avokado, mango og pepperrot
- Sukkersaltet laks og confit av laks: pastinakkrem, asparges og mangosaus
- Lettrøkt andebryst: pepperrotkrem, friske salater og kirsebærvinnagrette
- Jordskokksuppe med bakt kveite: urteolje og fritert selleri
Hovedretter
- Helstekt oksefilet og brisket (oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinsaus
- Hjort: pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinsaus
- Kalveculotte " den sjeldne godbiten": gulrotkrem, champignon og sherrysaus
- Black and white: svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus
- Reinsdyr flatbiff: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus
(15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr)
Desserter
- Creme brulee
- Vanilje yoghurt pannacotta: appelsin og pasjonsfruktsaus
- Sitronterte med marengs: friske bær og bærcoulis
- Sjokoladefondant: vaniljeis, friske bær og bærsaus
- Pasjonsfrukt/ostekrem: friske bær og crumble
- To varianter med sjokolade
Poteter etter eget ønske. (alternativ: Urtebakte småpoteter fra Kvikne, bagt potet med rømme, fløtepoteter eller fløtepoteter provence)
Kr 480,- pr person
Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-
Dette gjelder bestilling for minimum 20 personer.
Ved bestilling av barnemeny, som består av 3 pannekaker, slider med brød og dessert som tilvalg til selskapsmeny, er prisen 249,-