Hvem er vi? 


TTMAT ble etablert ved Strømheim i Hommelvik i 2008. I september 2015 fikk bedriften nye eiere med Tanja og Kåre som hovedaksjonærer. I oktober 2021 flyttet vi inn i nye lokaler på Sveberg.

Tanja Nydahl
Tanja har over 20 års erfaring innenfor kokkeyrket. Etter fullført fagbrev ved Royal Garden Hotel i Trondheim ble hun værende og arbeidet der som kokk i 8 år. Etter 12 år som kokk på kantina på Statoil Rotvoll sitt forskningssenter ble drømmen realisert med egen bedrift i TTmat.

Kåre Haagenstad
Lidenskapen for matlaging vokste frem allerede i en alder av 10 år. Kåre har kokkefagbrev fra Rica Hell Hotel, senere bred erfaring fra Trondheims største hoteller, Royal Garden Hotel, Prins Olav Grill og Britannia Hotell. Han har også vært kjøkkensjef ved Rica Parken Hotel Ålesund og kokk ved gourmetrestaurant Mink i Oslo. Etter 7 år som kjøkkensjef ved kantina på Statoil Rotvoll ble det TTmat.

Nina Wold
Tok kokkefagbrev etter endt lærlingetid på Statoil Rotvoll i Trondheim. Har jobbet hos TTmat siden hun var ferdig utdannet i 2009, både som kokk ved Aker BP og i TTmat. Ble i 2015 med på eiersiden.

Elisabeth Lund Strandberg
har tatt fagbrev som institusjonskokk og deretter fagbrev som kokk i 2015 ved Britannia Hotell. Hun startet som kokk ved kantina på Aker BP og jobber i dag som kokk på vårt hovedkjøkken på Sveberg og har en genuin interesse for matlaging. Ble i 2015 med på eiersiden.

Maksim Plasecnikov
Har jobbet på Radisson Værnes hotell. Han har lang erfaring som kokk, har jobbet både i Oslo, Bodø og Riga. Han er nå ansatt som kokk på hovedkjøkkenet på Sveberg

Vera Arntsen
Har tidliger jobbet på kantine og i ferskvaredisk. Hun er nå ansatt som kokk på hovedkjøkkenet på Sveberg

Ida Wennesland
Er ansatt på Sveberg som sjåfør og sørger for at matbestillinger blir levert til rett tid og sted.

Van Hagen
Er tillkallingshjelp og stiller opp på våre travle dager.

Brit Storli
Har fagbrev som institusjonskokk og har jobbet i TTmat siden 2008. Hun jobber i dag som kjøkkensjef på Aker BP i Trondheim, for TTmat.

Stian Smith-Meyer
Jobber som kokk på Aker BP. Har 11 års erfaring innen restaurant, som både servitør, kokk, kjøkkensjef og restaurantsjef.  

Brit Bjerkan, Kolbjørg Stav, Rigmor Sneisen, Bjørg Hovde og Solrun Adolfsen
Disse damene tar seg av både store og små minnesamvær og andre arrangement. De har lang erfaring og har full oversikt over hva som finnes og hva som trengs på de ulike stedene. Oppgaver de utfører er oppdekking, kaffekoking, servering, opprydding og oppvask

Bjørn Lindgren
Er vår regnskapsfører og har jobbet i TTmat siden 2012. Bjørn har lang erfaring og sørger for orden i papirene, så vi kan lage deilig mat.

Eva-Lill Nydahl Karlsen
Har ansvar for nettside, sosiale medier og diverse oppgaver. 


TTmat er din cateringleverandør. Ta kontakt med oss og vi skal gjøre vårt beste for at dere skal bli fornøyd.