Malviknytt

TT-mat i Hommelvik har utvidet staben og ansatt fire lokale damer med ansvar for servering i minnesamvær i Malvik.

TT-mat har opp gjennom årene levert mangt et måltid i forbindelse med minnesamvær rundt om i de fleste forsamlingshus i Malvik, med hovedvekt i Malvik Kirkestue og i Hommelvik bedehus. Les mer...

Kåre Haagenstad er imponert over de nye lokalene.

Her kan det arrangeres både møter, minnesamvær, bryllup og åremålsdager, og vi står klare til å levere maten, sier den lokale kokken.

Dette er jo kortreist mat, sier Lars Sommervold og hinter til at TT-Mat holder hus bare noen få hundre meter unna. Les mer...

Cateringfirmaet TT-mat som holder til på Strømheim i Hommelvik opplever at oppdragsmengden bare vokser og at de får stadig mer å gjøre.

Nå har de ansatt flere folk og metter flere hundre munner hver dag med sine deilige retter som produseres i de gamle lokalene etter Malvik Everk på Hallstad i Hommelvik.

Les mer...

Vi er heldige og har fått med oss TT-mat på laget som skal servere kaffe og frukt etter fredagens trimtur og vi har Malvik kommune, ved virksomhet kultur som er behjelpelig med å koordinere det hele på fredags morgen.
Les mer...

Cateringfirmaet TT-mat på Strømheim i Hommelvik hviler ikke på sine laurbær.

Ikke før har høstens populære kongelunsj og tonnevis av julebordsmat blitt historie, så er Kåre Haagenstad & co i full gang med nye prosjekter og matleveranser.
Les mer...

Lørdag kveld fikk Kristin Bjørnbeth på Vikhammer besøk av fem venninner og en kokk.

 
Middagen hadde hun vunnet i en konkurranse på Malviknytt.no og på kjøkkenet stod Kåre Haagenstad fra TT-mat å la den siste finishen på måltidet.

Les mer...

Vi har utfordret Tanja Nydahl og Kåre Haagenstad ved TT-mat i Hommelvik til å komme opp med noen forslag til påskemat.

En middag for tilbereding hjemme, en for litt enklere kokkelering på hytta og en for å ha med på tur, helst med et bål i nærheten.

Les mer...

Det er bedriften TT Mat på Strømheim i Hommelvik som hadde oppdraget med tilberedelse og forberedelse av den Kongelige menyen og trioen Kåre Haagenstad, Tanja Nydahl og Nina Wold som står bak firmaet er både stolte og glade for oppgaven de har fått. Les mer...