Konfirmasjon

Hentemeny 1

FORRETT
Blomkålsuppe
Sprø serrano
HOVEDRETT
Helstekt okse indrefilet
Friske grønnsaker, sopp, fløtepoteter "provence" og rødvinssaus

DESSERT
Karamellpudding, krem og karamellsaus

Kr 415,- per person

Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.

Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfit

Hentemeny 2

FORRETT
Confit av laks
Pepperrotrømme, syltet grønnsaker og mangosaus.

HOVEDRETT
Langtidskokt lammeknoke med pølse
Friske rotgrønnsaker, innkokt sjysaus og potetstappe.

DESSERT
Sjokolademousse med vaniljesaus.


Kr 420,- per person

Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.

Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfit, fisk (laks)

Tapasbord

Serranoskinke, chorizo, salami Ventrichina, krydrede kjøttboller, vår engen (chistorra), kyllingspyd, baconsurrede dadler og klippfiskboller.
Scampi, lefseruller med laks, manchego, marinert tomatsalat, ovnsbakt champignon med fritert hvitløk, saltbakte poteter fra Kvikne, potettortilla med grillet paprika, marinert oliven, nuddelsalat, fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker.
Aioli, mojo rojo og hjemmebakt foccaciabrød


Kr 325,- per person

Vi kan sende med glutenfri baguetter til kr 25,- pr stk

Allergener

Konfirmasjonskoldtbord

Røkt laks, gravet laks, sild, varmrøkt pepperlaks og reker.
Roastbeef, kokt røkt skinke, kalkunbryst og spekemat.
Fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker, eggerøre og oster.
Potetsalat, frisk salat og pastasalat.
Majones, remoulade, sennepsaus og dressing.
Hjemmebakt brød, rundstykke og smør.





Kr 293,- per person

Allergener