KOKK - HELSTILLING - FAST

Arbeidsgiver: TT mat AS

Stillingstittel: Kokk

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Vårt stadig voksende cateringfirma søker nå ny kokk i 100% stilling til vårt kjøkken på Sveberg, Malvik.

Arbeidsoppgaver:

Dagene er varierte og vil bestå i bl.a. tilberedning og forberedelse av mat fra vår cateringmeny. I tillegg vil det være produksjon til våre faste leveranser, lunsjavtaler. Vi lager alt fra påsmurt, lunsjmat, tapas, koldtbord, gryter til eksklusive selskapsmenyer. Det blir lagt vekt på renhold, ryddighet og struktur i arbeidshverdagen. Skiftene dine vil variere mellom dag og kveld, ukedager og helger. Vi er en bedrift i vekst og alle må dekke flere oppgaver og være villig til å ta i ett tak der det trengs. Vårt overordna mål er å skape uforglemmelige opplevelser for våre kunder. Vi fokuserer på kvalitet og vi samarbeider med flere selskapslokaler og leverer både til bedrifter og privatpersoner.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ser gjerne etter deg som er utdannet kokk, men er ikke et krav, da opplæring blir gitt. En fordel med erfaring. Kreativitet, øye for finish, farger og forståelse av å kunne servere den samme kvaliteten til hver gjest, settes høyt. Men høyt vektlegges også din personlighet. 

TTmat ble etablert ved Strømheim i Hommelvik i 2008. I september 2015 fikk bedriften nye eiere med Tanja og Kåre som hovedaksjonererI oktober 2021 flyttet vi inn i nye lokaler på Sveberg. Ingen selskap er for stor og ingen anledning er for liten. Vi i TTmat ønsker å bli oppfattet
som pålitelige leverandør som leverer
hjemmelaget, velsmakende mat til fornuftig pris. Våre kokker har bred erfaring og kan skreddersy en pakke til ethvert behov. 
Kvalitet og tilpasning står i fokus hos oss. 

Kontaktperson: Kåre Haagenstad

Stillingstittel: Daglig leder

Tlf: 90 60 41 71

Send søknad til kare@ttmat.no 

KANTINEMEDARBEIDER - HELSTILLING - FAST

TTmat driver kantinen på Aker BP i Trondheim sentrum, hvor 200 spiser daglig. Denne kantinen er nå helt nyoppusset.

Vi søker etter noen som kan jobbe 100% - dagtid. Faststilling.

Arbeidet består hovedsakelig av å tilberede varmmat og kaldmat, opprydding og renhold.Vi ser helst at du har erfaring fra kantine/storkjøkken, men er ikke et krav, da det blir gitt god opplæring.

Ansettelse så fort som mulig.

Send en søknad til kare@ttmat.no
Tlf: 90 60 41 71