Følg oss i Malviknytt

TT-mat i Hommelvik har utvidet staben og ansatt fire lokale damer med ansvar for servering i minnesamvær i Malvik.

TT-mat har opp gjennom årene levert mangt et måltid i forbindelse med minnesamvær rundt om i de fleste forsamlingshus i Malvik, med hovedvekt i Malvik Kirkestue og i Hommelvik bedehus. Les mer...


Lørdag kveld fikk Kristin Bjørnbeth på Vikhammer besøk av fem venninner og en kokk.


Middagen hadde hun vunnet i en konkurranse på Malviknytt.no og på kjøkkenet stod Kåre Haagenstad fra TT-mat å la den siste finishen på måltidet.

Les mer...


Cateringfirmaet TT-mat på Strømheim i Hommelvik hviler ikke på sine laurbær.

Ikke før har høstens populære kongelunsj og tonnevis av julebordsmat blitt historie, så er Kåre Haagenstad & co i full gang med nye prosjekter og matleveranser.
Les mer...Cateringfirmaet TT-mat som holder til på Strømheim i Hommelvik opplever at oppdragsmengden bare vokser og at de får stadig mer å gjøre. Nå har de ansatt flere folk og metter flere hundre munner hver dag med sine deilige retter som produseres i de gamle lokalene etter Malvik Everk på Hallstad i Hommelvik.

Les mer...


Kåre Haagenstad er imponert over de nye lokalene.Her kan det arrangeres både møter, minnesamvær, bryllup og åremålsdager, og vi står klare til å levere maten, sier den lokale kokken.

Dette er jo kortreist mat, sier Lars Sommervold og hinter til at TT-Mat holder hus bare noen få hundre meter unna.
Les mer...


Vi har utfordret Tanja Nydahl og Kåre Haagenstad ved TT-mat i Hommelvik til å komme opp med noen forslag til påskemat.

En middag for tilbereding hjemme, en for litt enklere kokkelering på hytta og en for å ha med på tur, helst med et bål i nærheten.

Les mer...