Julebord

Ribbe, pinnekjøtt, julepølse og medisterkake.
Roastbeef, røkt kokt skinke, sylte og leverpostei.
Røket laks, reker, nøttesild, eggerøre og fylte egg.
Potetsalat, rødbetsalat, sennep, majones og garnityrfat.
Rødkål, kålrotstappe, kokte poteter og julesaus.
Riskrem med bærsaus
Rundstykke, hjemmebakt brød og smør

Kr 399,- per person
Allergener - trykk her

Juletapas

Menyen kan bestilles mellom 1 november og 1 januar.

Langtidsstekt ribbe med karamelliserte svisker, pinnekjøttkroketter, baconsurrede dadler, vår egen pølse (Chistorra), spanske kjøttboller, polenta og svinekappe med appelsin og tomatsalat, saltbakte poteter, chorizo, salami ventricina og serranoskinke.

Julekrydret laks med pepperrot-rømme, klippfiskboller, kamskjell- scampi og nuddelsalat.

Fylt paprika med ostekrem, marinert tomatsalat, manchego med ristede nøtter og akasiehonning, fylte egg med reker og chilimajones, marinerte oliven, alioli, mojo-rojo og hjemmebakt foccaciabrød.

Vannbakkelse med vaniljekrem
Sjokolade-konfektkake

Kr. 375,- pr person
Allergener - trykk her

Rakfisk

Serveres med Rømme, løk, rødbeter, kokte poteter, lefse, flatbrød og smør

Kr 225,- pr person

 

 

Varm julebuffet

Ribbe, pinnekjøtt, julepølse, kokemorr og medisterkake.
Kålrotstappe, rødkål, kokte poteter og julesaus.

Kr 290,- per person

Juletallerken

2 biter ribbe, medisterkake og julepølse.
Rødkål, kokte poteter og julesaus

Kr 190,- per person.

Julekoldtbord

Kalkunbryst, sylte, lammerull, røkt kokt skinke og leverpostei.
Røket laks, nøttesild, reker og fylte egg.
Rødbetsalat, potetsalat, eggerøre, sennep, majones, waldorfsalat og garnityrfat.

Rundstykke, hjemmebakt brød og smør

Kr 249,- per person.
Allergener - trykk her

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt med kokemorr
Rotmos og kokte poteter

Kr 275,- per person.

Lutefisk

Lutefisk med erterstuing, bacon, sennepssaus og kokte poteter
Garnityr: revet brunost, sirup, grov sennep og potetlefse.

Kr 255,- per person

For 2.gangsservering, Kr 85,- per person

Juledessert

Karamellpudding med krem og karamellsaus (hel form til 8-10 personer)  kr 330,-
Riskrem med bringebærsaus   kr 65,- 
Tjukkmelkspudding med multesaus  kr 70,-

Se også under kaker/desserter for flere alternativer