Hentemeny 1

FORRETT
Blomkålsuppe
Sprø serrano
HOVEDRETT
Helstekt okse indrefilet
Friske grønnsaker, sopp, fløtepoteter "provence" og rødvinssaus
DESSERT
Karamellpudding, krem og karamellsaus

Kr 405,- per person.

Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.
 

Hentemeny 2

FORRETT
Confit av laks 
Pepperrotrømme, syltet grønnsaker og hoisin saus.
HOVEDRETT
Helstekt Svinenakke
Friske rotgrønnsaker, kremet soppsaus og stekte poteter fra Kvikne.
DESSERT
Vår egen ostekake og bringebærsaus.

Kr 390,- per person.

Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.

 

 

Konfirmasjonskoldtbord

Røkt laks, sild, varmrøkt pepperlaks og reker
Roastbeef, kokt røkt skinke, kalkunbryst og spekemat.
Fylte egg, eggerøre og oster.
Potetsalat, frisk salat og pastasalat.
Majones, remoulade og dressing.
Hjemmebakt brød, rundstykke og smør.

Kr 275,- per person.

Tapasbord

Serranoskinke, chorizo, salami Ventrichina, krydrede kjøttboller, vår engen (chistorra), kyllingspyd, baconsurrede dadler og skinkekroketter.

Scampi, lefseruller med laks, manchego, marinert tomatsalat, ovnsbakt champignon med fritert hvitløk, saltbakte poteter fra Kvikne, potettortilla med grillet paprika, marinert oliven, fylte egg med reker og nuddelsalat.

Aioli, mojo rojo og hjemmebakt foccaciabrød


Kr 305,- per person.

Allergener - trykk her

Vi kan sende med glutenfri baguetter til kr 20,- pr stk