FORRETT
Blomkålsuppe
Sprø serrano
HOVEDRETT
Helstekt okse indrefilet
Friske grønnsaker, sopp, fløtepoteter "provence" og rødvinssaus
DESSERT
Karamellpudding, krem og karamellsaus
Kr 410,- per person.
Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.
FORRETT
Confit av laks
Pepperrotrømme, syltet grønnsaker og mangosaus.
HOVEDRETT
Langtidskokt lammeknoke med pølse
Friske rotgrønnsaker, innkokt sjysaus og potetstappe.
DESSERT
Sitronterte, friske bær og bærsaus.
Kr 410,- per person.
Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.
Røkt laks, gravet laks, sild, varmrøkt pepperlaks og reker.
Roastbeef, kokt røkt skinke, kalkunbryst og spekemat.
Fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker, eggerøre og oster.
Potetsalat, frisk salat og pastasalat.
Majones, remoulade, sennepsaus og dressing.
Hjemmebakt brød, rundstykke og smør.
Kr 280,- per person.
Allergener
Serranoskinke, chorizo, salami Ventrichina, krydrede kjøttboller, vår engen (chistorra), kyllingspyd, baconsurrede dadler og skinkekroketter.
Scampi, lefseruller med laks, manchego, marinert tomatsalat, ovnsbakt champignon med fritert hvitløk, saltbakte poteter fra Kvikne, potettortilla med grillet paprika, marinert oliven, nuddelsalat, fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker.
Aioli, mojo rojo og hjemmebakt foccaciabrød
Kr 310,- per person.
Allergener
Vi kan sende med glutenfri baguetter til kr 20,- pr stk
Minimum 10 personer ved bestilling