Hentemeny 1

FORRETT
Blomkålsuppe
Sprø serrano
HOVEDRETT
Helstekt okse indrefilet
Friske grønnsaker, sopp, fløtepoteter "provence" og rødvinssaus
DESSERT
Karamellpudding, krem og karamellsaus

Kr 415,- per person.

Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.

Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfit
 

Hentemeny 2

FORRETT
Confit av laks 
Pepperrotrømme, syltet grønnsaker og mangosaus.
HOVEDRETT
Langtidskokt lammeknoke med pølse 
Friske rotgrønnsaker, innkokt sjysaus og potetstappe.
DESSERT
Sjokolademousse med vaniljesaus.

Kr 420,- per person.

Våre kokker klargjør maten og du gjør selv den siste finish'en før servering.

Allergener: Gluten, melk, egg, selleri, sulfit, fisk (laks)

 

Konfirmasjonskoldtbord

Røkt laks, gravet laks, sild, varmrøkt pepperlaks og reker.
Roastbeef, kokt røkt skinke, kalkunbryst og spekemat.
Fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker, eggerøre og oster.
Potetsalat, frisk salat og pastasalat.
Majones, remoulade, sennepsaus og dressing.
Hjemmebakt brød, rundstykke og smør.

Kr 283,- per person.
Allergener 

Tapasbord

Serranoskinke, chorizo, salami Ventrichina, krydrede kjøttboller, vår engen (chistorra), kyllingspyd, baconsurrede dadler og skinkekroketter.

Scampi, lefseruller med laks, manchego, marinert tomatsalat, ovnsbakt champignon med fritert hvitløk, saltbakte poteter fra Kvikne, potettortilla med grillet paprika, marinert oliven, nuddelsalat, fylte egg (Stjørdalsegg) med chilimajones og reker.

Aioli, mojo rojo og hjemmebakt foccaciabrød


Kr 315,- per person.
Allergener 

Vi kan sende med glutenfri baguetter til kr 25,- pr stk

Minimum 10 personer ved bestilling