Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup.
Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen  til din egen 3- retter.
Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.


     Foretter

  • Grillet kamskjell fra Frøya: blomkålkrem, friske salater og kaviarsmørsaus
  • Sukker-saltet laks: pepperrotrømme, syltet agurk og avokado
  • Confit av laks og kamskjell fra Frøya: pastinakkrem, asparges og mangosaus
  • Lettrøkt andebryst: pepperrotkrem, friske salater og kirsebærvinnagrette
  • Jordskokksuppe med bakt kveite eller dumplings: urteolje og fritert selleri

     Hovedretter

  • Helstekt oksefilet og brisket (oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinsaus 
  • Hjort: pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinsaus 
  • Kalveculotte " den sjeldne godbiten": gulrotkrem, champignon og sherrysaus
  • Black and white: svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus 
  • Reinsdyr flatbiff: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus
    (15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr) 

     Desserter

  • Creme brulee
  • Vanilje yoghurt pannacotta: appelsin og pasjonsfruktsaus
  • Sitronterte med marengs: friske bær og bærcoulis 
  • Sjokoladefondant: vaniljeis, friske bær og bærsaus
  • Pasjonsfrukt/ostekrem: friske bær og crumble
  • To varianter med sjokolade

Poteter etter eget ønske. (alternativ: Urtebakte småpoteter fra Kvikne, kokte poteter, fløtepoteter eller fløtepoteter provence) 

Kr 465,- pr person

Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-
Dette gjelder bestilling for minimum 20 personer.

Ta kontakt for menysmaking til bryllup - 400,- per person

Vi leverer Malvik, Stjørdal, Trondheim og omegn.