Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup.
Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen  til din egen 3- retter.
Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.


     Foretter

  • Grillet kamskjell fra Frøya: blomkålkrem, friske salater og kaviarsmørsaus
  • Sukker-saltet laks: pepperrotrømme, syltet agurk, friske salater og hoisin saus
  • Confit av laks og kamskjell fra Frøya: pastinakkrem, asparges og mangosaus
  • Lettrøkt andebryst: pepperrotkrem, friske salater og kirsebærvinnagrette
  • Jordskokksuppe med bakt kveite: urteolje og fritert selleri

     Hovedretter

  • Helstekt oksefilet og brisket (oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinssaus 
  • Hjorte flatbiff: pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og solbærsaus 
  • Kalveculotte " den sjeldne godbiten": gulrotkrem, champignon og sherrysaus
  • Reinsdyrplomme: friske grønnsaker, selleri, glasert sopp og rødvinsaus 
  • Hjort og reinsdyrplomme: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus 

     Desserter

  • Creme brulee
  • Vanilje yoghurt pannacotta: appelsin og pasjonsfruktsaus
  • Mini pavlova: bringebærsaus 
  • Sjokoladefondant: vaniljeis, friske bær og bærsaus
  • Sjokolademousse: lys og mørk med kirsebærkompott
  • Pasjonsfruktkrem: friske bær og crumble  

Poteter etter eget ønske. (alternativ: Urtebakte småpoteter fra Kvikne, kokte poteter, fløtepoteter eller fløtepoteter provence) 

Kr 450,- pr person

Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-
Dette gjelder bestilling for minimum 20 personer.

Vi leverer Malvik, Stjørdal, Trondheim og omegn.