Her er våre hovedsamarbeidspartnere

Grønberg gård

Låven på Grønberg Gård er omgjort til selskapslokale. Lokalet er oppgradert til dagens standard, samtidig som den fine teglsteinsmuren og de gamle vinduene er restaurert og tatt vare på. Selskapslokalet framstår som lunt og trivelig, og et flott sted for å samles. Selskapslokalene egner seg til små og store selskaper fra 25-90 personer (konfirmasjon, barnedåp, bryllup, minnestund, bursdag og møter for ulike firma). Utenfor er det bygd en terrasse med sjøutsikt og gode solforhold.

Mer informasjon på hjemmesiden www.gronberggard.com eller på telefon: +47 977 78 278

 

Ta kontakt med oss i TTmat for å få et tilbud på cateringmeny.

Send oss gjerne en mail.

Les mer om Grønberg gård i Adressa

 

Jonsborg

Noen få minutters kjøring fra Trondheim sentrum finner du Jonsborg – et populært og attraktivt sted med utsikt over Jonsvatnet. Vakkert og idyllisk beliggende.
Første etasje rommer et flott selskapslokale som leies ut til både næringslivet og private, på dagtid, kveldstid og i helgene, hele året.

 

Mer informasjon på hjemmesiden www.jonsborg.no eller på telefon: 991 61 000

 

Ta kontakt med oss i TTmat for å få et tilbud på cateringmeny. Send oss gjerne en mail.

 

Crazy Coyote og Z Events

De lager ekte opplevelser!

De er eksperter på å arrangere unike opplevelser og aktiviteter. Med base i Trondheim, strekker de seg langt for å møte kunders behov, uansett hvor de befinner seg. Deres lidenskap er å skape uforglemmelige øyeblikk for enhver anledning, store som små.

De arrangerer aktiviteter på sjøen, i skogen, på fjellet og i byen. Trenger du hjelp til å ta hånd om ditt neste event, har de lang erfaring med å arrangere ulike typer event.

Crazy coyote har nå slått seg sammen med Z event, som er en av Norges fremste aktører innen eventbransjen.

 

For mer informasjon: www.crazycoyote.no

Mail post@crazycoyote.no 
Tlf: +47 73 51 15 88

 

Reppe søndre gård

På gården Reppe Søndre på Ranheim er det oppført et selskapslokale i naturskjønne omgivelser – perfekt for små og store anledninger. Med kapasitet på inntil 40 personer til bords er lokalet perfekt for dåp, konfirmasjon eller andre merkedager. Lokalet er også egnet for møter eller barnebursdager i hverdagen. Kjøkkenet er velutstyrt og tilpasset cateringlevering med en praktisk kjøkkenøy til for eksempel tapas eller koldtbordservering. Selskapslokalet er et nyoppført bygg, men har elementer fra den gamle gårdssmia fra 1920 og er bygget i samme størrelse. Det gir lokalet “det lille ekstra” som gir fine rammer rundt arrangementer.

Mer informasjon på hjemmesiden www.reppesondre.com
telefon: +47 458 16 199

Ta kontakt med oss  i TTmat for å få et tilbud på cateringmeny. Send og gjerne en mail.

 

Odd Fellow

Vi har et samarbeid med Odd Fellow losjen på Charlottenlund i Trondheim. Losjen tilbyr utleie av selskapslokaler. Sentret har praktiske og moderne selskapslokaler, som leies ut i helger og enkelte midtukedager. Passer til flere typer arrangement, som bryllup, konfirmasjon, bursdag, minnestund, møtevirksomhet etc.

For ytterligere informasjon om leie av selskapslokaler: www.oddfellow.no

Vi samarbeider også med frimurerlogen i Trondheim.

Kontaktinfo: utleie@ofst.no

 

Ta kontakt med oss i TTmat for å få et tilbud på cateringmeny.  Send oss gjerne en mail .

Selskapslokaler vi kan levere til

Her finner du en oversikt over selskapslokaler/utleielokaler som kan leies. Vi i TTmat kan selvfølgelig være behjelpelig med mat. Sjekk gjerne ut vår meny 

Ta kontakt med oss for å få et tilbud på cateringmeny. Ring eller send mail 

Se oversikten her