Om oss

TTMAT ble etablert ved Strømheim i Hommelvik i 2008. I september 2015 fikk bedriften nye eiere med Tanja og Kåre som hovedaksjonærer. I oktober 2021 flyttet vi inn i nye lokaler på Sveberg.

Hovedkjøkkenet på Sveberg

Kåre Haagenstad
Daglig leder / Kokk

Lidenskapen for matlaging vokste frem allerede i en alder av 10 år. Kåre har kokkefagbrev fra Rica Hell Hotel, senere bred erfaring fra Trondheims største hoteller, Royal Garden Hotel, Prins Olav Grill og Britannia Hotell. Han har også vært kjøkkensjef ved Rica Parken Hotel Ålesund og kokk ved gourmetrestaurant Mink i Oslo. Etter 7 år som kjøkkensjef ved kantina på Statoil Rotvoll ble det TTmat. 

Tanja Nydahl
Kokk

Tanja har over 20 års erfaring innenfor kokkeyrket. Etter fullført fagbrev ved Royal Garden Hotel i Trondheim ble hun værende og arbeidet der som kokk i 8 år. Etter 12 år som kokk på kantina på Statoil Rotvoll sitt forskningssenter ble drømmen realisert med egen bedrift i TTmat. 

Elisabeth Lund Strandberg
Kokk

Har tatt fagbrev som institusjonskokk og deretter fagbrev som kokk i 2015 ved Britannia Hotell. Hun startet som kokk ved kantina på Aker BP og jobber i dag som kokk på vårt hovedkjøkken på Sveberg og har en genuin interesse for matlaging. Ble i 2015 med på eiersiden. 

Nina Wold
Kokk

Tok kokkefagbrev etter endt lærlingetid på Statoil Rotvoll i Trondheim. Har jobbet hos TTmat siden hun var ferdig utdannet i 2009, både som kokk ved Aker BP og i TTmat. Ble i 2015 med på eiersiden. 

Vera Arntsen
Kokk

Har tidligere jobbet på kantine og i ferskvaredisk. Hun er nå ansatt som kokk på hovedkjøkkenet på Sveberg 


Maksim Plasecnikov
Kokk

Har jobbet på Radisson Værnes hotell. Han har lang erfaring som kokk, har jobbet både i Oslo, Bodø og Riga. Han er nå ansatt som kokk på hovedkjøkkenet på Sveberg

Ida Wennesland
Sjåfør

Er ansatt på Sveberg som sjåfør og sørger for at matbestillinger blir levert til rett tid og sted.


Eva-Lill Nydahl Karlsen
Markedsakonsulent

Har ansvar for nettside, sosiale medier, markedsføring og diverse oppgaver.


Serveringspersonell

Brit Bjerkan, Kolbjørg Stav, Rigmor Sneisen og Solrun Adolfsen

Disse damene tar seg av både store og små minnesamvær og andre arrangement. De har lang erfaring og har full oversikt over hva som finnes og hva som trengs på de ulike stedene. Oppgaver de utfører er oppdekking, kaffekoking, servering, opprydding og oppvask.Bjørn Lindgren
Regnskapsfører
Har jobbet i TTmat siden 2012. Bjørn har lang erfaring som regnskapsfører og sørger for orden i papirene, så vi kan lage deilig mat.


TTmat er din cateringleverandør. Ta kontakt med oss og vi skal gjøre vårt beste for at dere skal bli fornøyd.