Kåre Haagenstad

daglig leder | kokk

Lidenskapen for matlaging vokste frem allerede i en alder av 10 år. Kåre har kokkefagbrev fra Rica Hell Hotel, senere bred erfaring fra Trondheims største hoteller, Royal Garden Hotel, Prins Olav Grill og Britannia Hotell. Han har også vært kjøkkensjef ved Rica Parken Hotel Ålesund og kokk ved gourmetrestaurant Mink i Oslo. Etter 7 år som kjøkkensjef ved kantina på Statoil Rotvoll ble det TTmat. 

Tanja Nydahl

Kokk

Tanja har over 20 års erfaring innenfor kokkeyrket. Etter fullført fagbrev ved Royal Garden Hotel i Trondheim ble hun værende og arbeidet der som kokk i 8 år. Etter 12 år som kokk på kantina på Statoil Rotvoll sitt forskningssenter ble drømmen realisert med egen bedrift i TTmat.

Elisabeth Lund Strandberg

Kokk

Har tatt fagbrev som institusjonskokk og deretter fagbrev som kokk i 2015 ved Britannia Hotell. Hun startet som kokk ved kantina på Aker BP og jobber i dag som kokk på vårt hovedkjøkken på Sveberg og har en genuin interesse for matlaging. Ble i 2015 med på eiersiden. 

Nina Wold

Kokk

Tok kokkefagbrev etter endt lærlingetid på Statoil Rotvoll i Trondheim. Har jobbet hos TTmat siden hun var ferdig utdannet i 2009, både som kokk ved Aker BP og i TTmat. Ble i 2015 med på eiersiden. 

Maksim Plasecnikov

Kokk

Har jobbet på Radisson Værnes hotell. Han har lang erfaring som kokk, har jobbet både i Oslo, Bodø og Riga. Han er nå ansatt som kokk på hovedkjøkkenet på Sveberg.

Vera Arntsen

Kokk

Har tidligere jobbet på kantine og i ferskvaredisk. Hun er nå ansatt som kokk på hovedkjøkkenet på Sveberg 

Ida Wennesland

sjåfør

Er ansatt på Sveberg som sjåfør og sørger for at matbestillinger blir levert til rett tid og sted.

Eva-Lill Nydahl Karlsen

Markedskonsulent

Har ansvar for nettside, sosiale medier, markedsføring og diverse oppgaver.

 

Brit Bjerkan, Kolbjørg Stav, Rigmor Sneisen og Solrun Adolfsen

Serveringspersonell

Vårt serveringspersonell tar seg av både store og små minnesamvær og andre arrangement. De har lang erfaring og har full oversikt over hva som finnes og hva som trengs på de ulike stedene. Oppgaver de utfører er oppdekking, kaffekoking, servering, opprydding og oppvask.

Bjørn Lindgren

Regnskapsfører

Har jobbet i TTmat siden 2012. Bjørn har lang erfaring som regnskapsfører og sørger for orden i papirene, så vi kan lage deilig mat.