VĂ…RE CV-ER KORT OPPSUMMERT

TTMAT ble etablert ved Strømheim i Hommelvik i 2008,  i september 2015 fikk bedriften nye eiere med Tanja og Kåre som hovedaksjonerer

Tanja Nydahl:
Tanja har over 20 års erfaring innenfor kokkeyrket. Etter fullført fagbrev ved Royal Garden Hotel i Trondheim ble hun værende og arbeidet der som kokk i 8 år. Etter 12 år som kokk på kantina på Statoil Rotvoll sitt forskningsenter ble drømmen realisert med egen bedrift i TTmat.

Kåre Haagenstad:
Lidenskapen for matlaging vokste frem allerede i en alder av 10 år. Kåre har kokkefagbrev fra Rica Hell Hotel, senere bred erfaring fra Trondheim`s største hoteller, Royal Garden Hotel, Prins Olav Grill og Britannia Hotell. Han har også vært kjøkkensjef ved Rica Parken Hotel Ålesund og kokk ved gourmetrestaurant Mink i Oslo. Etter 7 år som kjøkkensjef ved kantina på Statoil Rotvoll ble det TTmat.

Nina Wold:Tok kokkefagbrev etter endt lærlingetid på Statoil Rotvoll i Trondheim. Har jobbet hos TTmat siden hun var ferdig utdannet i 2009, både som kokk ved Aker BP og i Hommelvik. Ble i 2015 med på eiersiden.

Elisabeth Lund: har tatt fagbrev som institusjonskokk og deretter fagbrev som kokk i 2015 ved Britannia Hotell. Hun startet som kokk ved kantina på Aker BP og jobber i dag som kokk på vårt hovedkjøkken i Hommelvik og har en genuin interresse for matlaging. Ble i 2018 med på eiersiden.

Inger Helene: Har vokst opp i et hjem med stor matinteresse. Hun har fagbrev som ferskvarekokk fra 2007. Hun startet som tilkallingshjelp i TTmat ved oppstart og har vært fast ansatt siden januar 2011. Nå jobber hun ved kantina Aker BP i Trondheim.

Brit: Har fagbrev som institusjonskokk og har jobbet i TTmat siden 2008. Hun jobber i dag som kjøkkensjef på Aker BP i Trondheim, for TTmat.

Tuyen: Begynte i TTmat i 2011. Hun jobber i produksjon, som kjøkkenassisten på vårt hovedkjøkken i Hommelvik.

Amina: Jobber som kantinemedarbeider ved Aker BP i Trondheim

Eden: Hun begynte oktober 2016, som produksjonsmedarbeider hos oss på hovedkjøkkenet i Hommelvik.

Karim: jobber som kjøkkenassistent på Odd Fellow i Trondheim.

Ziwer: Jobber som kjøkkenassistent på Odd Fellow i Trondheim.

Bjørn: Jobber som kjøkkenassisten på Odd Fellow i Trondheim.

Van: Hun startet oss TTmat i november 2017. Van har jobbet på flere asiatiske resauranter, men jobber nå for oss i Hommelvik i produksjon.

Bjørn: Er vår regnskapsfører og har jobbet i TTmat siden 2012. Bjørn har lang erfaring og sørger for orden i papirene, så vi kan lage deilig mat.

TTmat er ditt nye catering-selskap. Ta kontakt med oss og vi skal gjøre vårt beste for at dere skal bli fornøyd.