VÅRE CV-ER KORT OPPSUMMERT

TTMAT ble etablert ved Strømheim i Hommelvik i 2008,  i september 2015 fikk bedriften nye eiere med Tanja og Kåre som hovedaksjonerer

Tanja Nydahl
Tanja har over 20 års erfaring innenfor kokkeyrket. Etter fullført fagbrev ved Royal Garden Hotel i Trondheim ble hun værende og arbeidet der som kokk i 8 år. Etter 12 år som kokk på kantina på Statoil Rotvoll sitt forskningsenter ble drømmen realisert med egen bedrift i TTmat.

Kåre Haagenstad
Lidenskapen for matlaging vokste frem allerede i en alder av 10 år. Kåre har kokkefagbrev fra Rica Hell Hotel, senere bred erfaring fra Trondheim`s største hoteller, Royal Garden Hotel, Prins Olav Grill og Britannia Hotell. Han har også vært kjøkkensjef ved Rica Parken Hotel Ålesund og kokk ved gourmetrestaurant Mink i Oslo. Etter 7 år som kjøkkensjef ved kantina på Statoil Rotvoll ble det TTmat.

Nina Wold
Tok kokkefagbrev etter endt lærlingetid på Statoil Rotvoll i Trondheim. Har jobbet hos TTmat siden hun var ferdig utdannet i 2009, både som kokk ved Aker BP og i Hommelvik. Ble i 2015 med på eiersiden.

Elisabeth Lund
har tatt fagbrev som institusjonskokk og deretter fagbrev som kokk i 2015 ved Britannia Hotell. Hun startet som kokk ved kantina på Aker BP og jobber i dag som kokk på vårt hovedkjøkken i Hommelvik og har en genuin interresse for matlaging. Ble i 2018 med på eiersiden.

Lena Havik
Tok fagbrevet ved Royal Garden Hotel. Hun har også jobbet på flere restauranter og kantiner i Trondheim. Lena kommer fra Equinor kantina og begynner hos oss 1.sept 2020. Vi er glade for å ha henne med på laget

Brit
Har fagbrev som institusjonskokk og har jobbet i TTmat siden 2008. Hun jobber i dag som kjøkkensjef på Aker BP i Trondheim, for TTmat.

Inger Helene
Hun har fagbrev som ferskvarekokk fra 2007. Hun startet som tilkallingshjelp i TTmat ved oppstart og har vært fast ansatt siden januar 2011. I 2017 startet hun å  jobbe ved kantina Aker BP i Trondheim, der hun jobber i dag.

Tuyen
Begynte i TTmat i 2011. Hun jobber i produksjon, som kjøkkenassisten på vårt hovedkjøkken i Hommelvik.

Amina
Jobber som kantinemedarbeider ved Aker BP i Trondheim

Van
Hun startet oss TTmat i november 2017. Van har jobbet på flere asiatiske resauranter, men jobber nå for oss i Hommelvik i produksjon.


Bjørn
Er vår regnskapsfører og har jobbet i TTmat siden 2012. Bjørn har lang erfaring og sørger for orden i papirene, så vi kan lage deilig mat.

Eva-Lill Nydahl Karlsen
Har ansvar for nettside og sosiale medier.

TTmat er ditt nye catering-selskap. Ta kontakt med oss og vi skal gjøre vårt beste for at dere skal bli fornøyd.