VÅRE CV-ER KORT OPPSUMMERT

TTMAT ble etablert ved Strømheim i Hommelvik i 2008,  i september 2015 fikk bedriften nye eiere med Tanja og Kåre som hovedaksjonerer

 

Tanja
Hun har 21 års erfaring innenfor kokkeyrket. Etter fullført fagbrev ved Royal Garden Hotel i Trondheim ble hun værende og arbeidet der som kokk i 8 år. De siste 12 årene har hun jobbet som kokk ved kantina på Statoil Rotvoll forskningsenter.

Kåre
Lidenskapen for matlaging vokste frem allerede i en alder av 10 år. Kåre har kokkefagbrev fra Rica Hell Hotel, senere bred erfaring fra Trondheim`s største hoteller, Royal Garden Hotel, Prins Olav Grill og Britannia Hotell. Han har også vært kjøkkensjef ved Rica Parken Hotel Ålesund og kokk ved gourmetrestaurant Mink i Oslo. De siste 7 årene har han jobbet som kjøkkensjef ved kantina på Statoil Rotvoll.

Nina: Tok kokkefagbrev etter endt lærlingetid på Statoil Rotvoll i Trondheim. Har jobbet hos TT Mat siden hun var ferdig utdannet i 2009, både som kokk ved Aker BP og i Hommelvik. Ble i 2015 med på eiersiden.

Elisabeth: Hun har tatt fagbrev som institusjonskokk og deretter fagbrev som kokk i 2015 ved Britannia Hotell. Hun startet som kokk ved kantina på Aker BP og jobber i dag som kokk på vårt hovedkjøkken i Hommelvik og har en genuin interresse for matlaging. Ble i 2018 med på eiersiden.

Inger Helene: Har vokst opp i et hjem med stor matinteresse. Hun har fagbrev som ferskvarekokk fra 2007 . Hun startet  som tilkallingshjelp i TT Mat ved oppstart og har vært fast ansatt siden januar 2011. Nå jobber hun ved kantina Aker BP i Trondheim.

Brit: Har fagbrev som institusjonskokk og har jobbet i TT Mat siden 2008. Hun jobber i dag som kjøkkensjef på Aker BP i Trondheim, for TT Mat.

Tuyen: Begynte i TT Mat i 2011. Hun jobber i produksjon, som kjøkkenassisten på vårt hovedkjøkken i Hommelvik.

Arif: Jobber som kantinemedarbeider ved Aker BP i Trondheim

Eden: Hun begynte oktober 2016, som produksjonsmedarbeider hos oss på hovedkjøkkenet i Hommelvik.

Karim: jobber som kjøkkenassistent på Odd Fellow i Trondheim.

Isabelle: Jobber som kjøkkenassistent på Odd Fellow i Trondheim.

Rebecka: Jobber som kjøkkenassisten på Odd Fellow i Trondheim.

Van: Hun startet oss TT mat i november 2017. Van har jobbet på flere asiatiske resauranter, men jobber nå for oss i Hommelvik.

Bjørn: Er vår regnskapsfører og har jobbet i TT Mat siden 2012. Bjørn har lang erfaring og sørger for orden i papirene, så vi kan lage deilig mat.

TT Mat er ditt nye catering-selskap. Ta kontakt med oss og vi skal gjøre vårt beste for at dere skal bli fornøyd.