VÅRE CV-ER KORT OPPSUMMERT

TTMAT ble etablert ved Strømheim i Hommelvik i 2008. I september 2015 fikk bedriften nye eiere med Tanja og Kåre som hovedaksjonerer. I oktober 2021 flyttet vi inn i nye lokaler på Sveberg.

Tanja Nydahl
Tanja har over 20 års erfaring innenfor kokkeyrket. Etter fullført fagbrev ved Royal Garden Hotel i Trondheim ble hun værende og arbeidet der som kokk i 8 år. Etter 12 år som kokk på kantina på Statoil Rotvoll sitt forskningsenter ble drømmen realisert med egen bedrift i TTmat.

Kåre Haagenstad
Lidenskapen for matlaging vokste frem allerede i en alder av 10 år. Kåre har kokkefagbrev fra Rica Hell Hotel, senere bred erfaring fra Trondheim`s største hoteller, Royal Garden Hotel, Prins Olav Grill og Britannia Hotell. Han har også vært kjøkkensjef ved Rica Parken Hotel Ålesund og kokk ved gourmetrestaurant Mink i Oslo. Etter 7 år som kjøkkensjef ved kantina på Statoil Rotvoll ble det TTmat.

Nina Wold
Tok kokkefagbrev etter endt lærlingetid på Statoil Rotvoll i Trondheim. Har jobbet hos TTmat siden hun var ferdig utdannet i 2009, både som kokk ved Aker BP og i TTmat. Ble i 2015 med på eiersiden.

Elisabeth Lund
har tatt fagbrev som institusjonskokk og deretter fagbrev som kokk i 2015 ved Britannia Hotell. Hun startet som kokk ved kantina på Aker BP og jobber i dag som kokk på vårt hovedkjøkken på Sveberg og har en genuin interresse for matlaging. 

Lena Havik
Tok fagbrevet ved Royal Garden Hotel. Hun har også jobbet på flere restauranter og kantiner i Trondheim. Lena kommer fra Equinor kantina og begynner hos oss 1.sept 2020. Vi er glade for å ha henne med på laget

Kasper Storsve
Har kokkefagbrev fra Scandic Hell. Han er ansatt som kokk på hovedkjøkkenet i Sveberg

Maksim Plasecnikov
Har jobbet på Radisson Værnes hotell. Han har lang erfaring som kokk, har jobbet både i Oslo, Bodø og Riga

Brit
Har fagbrev som institusjonskokk og har jobbet i TTmat siden 2008. Hun jobber i dag som kjøkkensjef på Aker BP i Trondheim, for TTmat.

Arvid Rasmussen
Er ansatt som kokk på Aker BP. Har tidligere jobbet på Quality Airport hotell Værnes.

Bjørn
Er vår regnskapsfører og har jobbet i TTmat siden 2012. Bjørn har lang erfaring og sørger for orden i papirene, så vi kan lage deilig mat.

Eva-Lill Nydahl Karlsen
Har ansvar for nettside og sosiale medier.

TTmat er ditt nye cateringselskap. Ta kontakt med oss og vi skal gjøre vårt beste for at dere skal bli fornøyd.