SELSKAPSLOKALER

JONSBORG

Noen få minutters kjøring fra Trondheim sentrum finner du Jonsborg – et populært og attraktivt sted med utsikt over Jonsvatnet. Vakkert og idyllisk beliggende.

Første etasje rommer et flott selskapslokale som leies ut til både næringslivet og private, på dagtid, kveldstid og i helgene, hele året

Mer informasjon på hjemmesiden www.jonsborg.no eller på telefon:        991 61 000

Ta kontakt med oss for å få et tilbud på cateringmeny. Ring eller send mail

REPPE SØNDRE GÅRD

På gården Reppe Søndre på Ranheim (Trondheim) er det oppført et selskapslokale i naturskjønne omgivelser - perfekt for små og store anledninger. Med kapasitet på inntil 40 personer til bords er lokalet perfekt for dåp, konfirmasjon eller andre merkedager. Lokalet er også egnet for møter eller barnebursdager i hverdagen. Selskapslokalet har romslig parkering, opparbeidet uteområde og nydelig utsikt over Trondheimsfjorden. Kjøkkenet er velutstyrt og tilpasset cateringlevering med en praktisk kjøkkenøy til for eksempel tapas eller koldtbordservering. Selskapslokalet er et nyoppført bygg, men har elementer fra den gamle gårdssmia fra 1920 og er bygget i samme størrelse. Det gir lokalet ”det lille ekstra” som gir fine rammer rundt arrangementer. 

Mer informasjon på hjemmesiden www.reppesondre.com eller på telefon:           458 16 199

Ta kontakt med oss for å få et tilbud på cateringmeny. Ring eller send mail

ODD FELLOW

Vi har inngått et samarbeid med Odd Fellow losjen på Jakobsli i Trondheim. Losjen tilbyr utleie av selskapslokaler. TTmat kan levere mat til disse selskapslokalene.

Ta kontakt med oss for å få et tilbud på cateringmeny. Ring eller send mail. 

For ytteligere informasjon om leie av selskapslokaler, ta kontakt med Odd Fellowsentret, tlf: 48849593 eller www.oddfellowsentret.no

 

Vi samarbeider også med frimurerlogen i Trondheim.

Kontaktinfo: post@logentrondheim.no

Telefonnr for kontakt vedrørende booking: 40615631