Let’s Connect

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis.

Grønberg gård

Låven på Grønberg Gård er omgjort til selskapslokale. Lokalet er oppgradert til dagens standard, samtidig som den fine teglsteinsmuren og de gamle vinduene er restaurert og tatt vare på. Selskapslokalet framstår som lunt og trivelig, og et flott sted for å samles. Selskapslokalene egner seg til små og store selskaper fra 25-90 personer (konfirmasjon, barnedåp, bryllup, minnestund, bursdag og møter for ulike firma). Utenfor er det bygd en terrasse med sjøutsikt og gode solforhold.

Mer informasjon på hjemmesiden www.gronberggard.com eller på telefon: 977 78 278

Ta kontakt med oss i TTmat for å få et tilbud på cateringmeny. Send oss gjerne en mail.
Les mer om Grønberg gård i Adressa
Jonsborg

Noen få minutters kjøring fra Trondheim sentrum finner du Jonsborg – et populært og attraktivt sted med utsikt over Jonsvatnet. Vakkert og idyllisk beliggende.
Første etasje rommer et flott selskapslokale som leies ut til både næringslivet og private, på dagtid, kveldstid og i helgene, hele året

Mer informasjon på hjemmesiden www.jonsborg.no eller på telefon: 991 61 000

Ta kontakt med oss i TTmat for å få et tilbud på cateringmeny. Send oss gjerne en mail.

Reppe søndre gård

På gården Reppe Søndre på Ranheim (Trondheim) er det oppført et selskapslokale i naturskjønne omgivelser – perfekt for små og store anledninger. Med kapasitet på inntil 40 personer til bords er lokalet perfekt for dåp, konfirmasjon eller andre merkedager. Lokalet er også egnet for møter eller barnebursdager i hverdagen. Selskapslokalet har romslig parkering, opparbeidet uteområde og nydelig utsikt over Trondheimsfjorden. Kjøkkenet er velutstyrt og tilpasset cateringlevering med en praktisk kjøkkenøy til for eksempel tapas eller koldtbordservering. Selskapslokalet er et nyoppført bygg, men har elementer fra den gamle gårdssmia fra 1920 og er bygget i samme størrelse. Det gir lokalet “det lille ekstra” som gir fine rammer rundt arrangementer.

Mer informasjon på hjemmesiden www.reppesondre.com eller på telefon: 458 16 199

Ta kontakt med oss  i TTmat for å få et tilbud på cateringmeny. Send og gjerne en mail.

Odd Fellow

Vi har inngått et samarbeid med Odd Fellow losjen på Jakobsli i Trondheim. Losjen tilbyr utleie av selskapslokaler. 

Sentret har praktiske og moderne selskapslokaler, som leies ut i helger og enkelte midtukedager. Passer til flere typer arrangement, som bryllup, konfirmasjon, bursdag, minnestund, møtevirksomhet etc.

For ytterligere informasjon om leie av selskapslokaler: www.oddfellow.no

Vi samarbeider også med frimurerlogen i Trondheim.

Kontaktinfo: utleie@ofst.no

Ta kontakt med oss i TTmat for å få et tilbud på cateringmeny.  Send oss gjerne en mail .