Tapas/fingermat

Tapasbord

Serranoskinke, chorizo, chorizo cular, chorizo iberico, salchichon iberico, salami ventrichina, krydrede kjøttboller, vår egen pølse (Chistorra), kyllingspyd og klippfiskboller.
Scampi, lefseruller med laks, manchego, marinert tomatsalat, ovnsbakt champignon med fritert hvitløk, saltbakte poteter fra Kvikne, potettortilla med grillet paprika, marinerte oliven, fylte egg (Stjørdalsegg) med reker og glass- nuddelsalat.
Aioli, mojo rojo og hjemmebakt foccaciabrød.

Inkludert i prisen kan du også velge mellom en ekstra tapasrett som er baconsurrede dadler, eller tapasdessert som inneholder Sjokolade- konfektkake med aprikos og vannbakelse med sitronkrem.



330,- pr pers

Minimum 8 personer
Allergener

Luxustapas

Serranoskinke, chorizo, chorizo cular, chorizo iberico, salchichon iberico, salami ventrichina, spansk spekepølse, vår egen pølse (Chistorra), krydrede kjøttboller og kyllingspyd.

Scampi, asparges med reker, sukker-saltet laks, fetafylte paprika, krydret oksefilet med tomatsyltetøy, lefseruller med laks, manchego, marinerte tomatsalat, ovnsbakt champignon med fritert hvitløk, saltbakte poteter fra Kvikne, baconsurrede dadler, marinert oliven, glass-nuddelsalat og fylte egg (Stjørdalsegg) med reker.
Aioli, mojo rojo og hjemmebakt foccaciabrød.
Sjokolade-konfektkake med aprikos
Vannbakels med sitronkrem.


430,- pr pers

Minimum 8 personer
Allergener

Juletapas

Langtidsstekt ribbe med karamelliserte svisker, serranoskinke, baconsurrede dadler, vår egen pølse (Chistorra), spanske kjøttboller, svinekappe med tomatsalat og syltet rødløk, saltbakte poteter, chorizo, chorizo cular, chorizo iberico, salchichon iberico, salami ventrichina, vossakorv, kyllingspyd med ananaschutney.

Laks sashimi med pokesaus, klippfiskboller, kamskjell- scampispyd og nuddelsalat.

Fylt paprika med ostekrem, marinert tomatsalat, manchego med ristede nøtter og akasiehonning, fylte egg med reker og chilimajones, marinerte oliven, aioli, mojo-rojo og hjemmebakt foccaciabrød.
Vannbakkelse med vaniljekrem
Sjokolade-konfektkake med julekrydder

Menyen kan bestilles mellom 1 november og 1 januar.

395,- pr pers

Minimum 10 personer
Allergener