3 retter

Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup. Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen til din egen 3- retter. Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.

Forretter

  • Grillet kamskjell fra Frøya: blomkålkrem, friske salater og kaviarsmørsaus (B, M, F)
  • Laksetartar og kamskjell ceviche: lakserogn, avokado, mango og pepperrot (B, F)
  • Sukkersaltet laks og confit av laks: pastinakkrem, asparges og mangosaus (F, M)
  • Lettrøkt andebryst: pepperrotkrem, friske salater og kirsebærvinnagrette (M)
  • Jordskokksuppe med bakt kveite: urteolje og fritert selleri (M, F, SL)

Hovedretter

  • Helstekt oksefilet og brisket (oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinssaus (M, SU)
  • Hjort: pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinssaus (M, SU)
  • Strip Loin av ungfe: gulrotkrem, champignon og sherrysaus (SU)
  • Black and white: kalv og oksefilet med peppersaus og lun bearnaisesaus (M, E, SU)
  • Reinsdyr flatbiff: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus (M)
    (15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr)

Desserter

  • Creme brulee (M, E)
  • Vanilje yoghurt pannacotta: appelsin og pasjonsfruktsaus (M)
  • Sitronterte med marengs: friske bær (M, E, G)
  • Sjokoladefondant: vaniljeis, friske bær og bærsaus (M, E, G)
  • Pasjonsfrukt/ostekrem: friske bær og crumble (M, G)
  • To varianter med sjokolade

Poteter etter eget ønske. (alternativ: Urtebakte småpoteter fra Kvikne, bakt potet med rømme (melk), fløtepoteter eller fløtepoteter provence) (M)

Kr 575,- pr person

Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-Dette gjelder bestilling for minimum 15 personer.

Ved bestilling av barnemeny, som består av 3 pannekaker, slider med brød og dessert som tilvalg til selskapsmeny, er prisen 249,-
Allergener: Melk, egg, gluten

Nå kan du legge inn bestilling selv på vår nye bookingside
Husk å registrere deg som bruker for å få bestilt og at vi får alle opplysninger til fakturering