Julemat

Juletapas

Langtidsstekt ribbe med karamelliserte svisker, serranoskinke, baconsurrede dadler, vår egen pølse (Chistorra), spanske kjøttboller, svinekappe med tomatsalat og syltet rødløk, saltbakte poteter, chorizo, chorizo cular, chorizo iberico, salchichon iberico, salami ventrichina, vossakorv, kyllingspyd med ananaschutney.

Laks sashimi med pokesaus, klippfiskboller, kamskjell- scampispyd og nuddelsalat.

Fylt paprika med ostekrem, marinert tomatsalat, manchego med ristede nøtter og akasiehonning, fylte egg med reker og chilimajones, marinerte oliven, aioli, mojo-rojo og hjemmebakt foccaciabrød.
Vannbakkelse med vaniljekrem
Sjokolade-konfektkake med julekrydder

395,- pr pers

Minimum 10 personer
Allergener

Julebord

Ribbe, pinnekjøtt, julepølse og medisterkake.

Roastbeef, lammerull, røkt kokt skinke, sylte og leverpostei.
Røkt laks, reker, nøttesild, eggerøre.
Potetsalat, rødbetsalat, remulade, sennep, majones og garnityrfat.
Rødkål, kålrotstappe, kokte poteter og julesaus.
Riskrem med bærsaus
Rundstykke, loff og smør

435,- pr pers

Minimum 8 personer
Allergener

Julekoldtbord

Kalkunbryst, sylte, lammerull, røkt kokt skinke og leverpostei.

Røkt laks, nøttesild, reker og fylte egg og eggerøre.
Rødbetsalat, potetsalat, waldorfsalat, garnityrfat.
Sennep, majones, sennepsaus og remulade.
Hjemmebakt brød, rundstykke og smør

289,- pr pers

Minimum 8 personer
Allergener

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt med kokemorr
Rotmos og kokte poteter

309,- pr pers

Minimum 8 personer
Allergener: Melk

Juletallerken

2 biter ribbe, medisterkake og julepølse.
Rødkål, kokte poteter og julesaus

209,- pr pers

Minimum 8 personer 

Varm julebuffet

Ribbe, pinnekjøtt, julepølse, kokemorr og medisterkake.
Kålrotstappe, rødkål, kokte poteter og julesaus.

315,- pr pers

Minimum 8 personer
Allergener: Melk, gluten

Lutefisk

Lutefisk med erterstuing, bacon, sennepssaus og kokte poteter
Garnityr: revet brunost, sirup, grov sennep og potetlefse.

300,- pr pers

Minimum 8 personer
Allergener: Melk, sennep, gluten i lefse