Julemat

Juletapas

Langtidsstekt ribbe med karamelliserte svisker, serranoskinke, baconsurrede dadler, vår egen pølse (Chistorra), spanske kjøttboller, svinekappe med tomatsalat og syltet rødløk, saltbakte poteter, chorizo, chorizo iberico, salchichon iberico, salami ventrichina, vossakorv, kyllingspyd med ananaschutney.

Laks sashimi med pokesaus, klippfiskboller, kamskjell- scampispyd og nuddelsalat.

Fylt paprika med ostekrem, marinert tomatsalat, manchego med ristede nøtter og akasiehonning, fylte egg med reker og chilimajones, marinerte oliven, aioli, mojo-rojo og hjemmebakt foccaciabrød.
Vannbakkelse med vaniljekrem
Sjokolade-konfektkake med julekrydder

Minimum 8 personer
Allergener

395 NOK

Julebord

Ribbe, pinnekjøtt, julepølse og medisterkake.

Roastbeef, lammerull, røkt kokt skinke, sylte og leverpostei.
Røkt laks, reker, nøttesild, eggerøre.
Potetsalat, rødbetsalat, remulade, sennep, majones og garnityrfat.
Rødkål, kålrotstappe, kokte poteter og julesaus.
Riskrem med bærsaus
Rundstykke, loff og smør 

Med ekstra ribbe og pinnekjøtt-50 kr ekstra

Minimum 8 personer
Allergener

440 NOK

Julekoldtbord

Kalkunbryst, sylte, lammerull, røkt kokt skinke og leverpostei.

Røkt laks, nøttesild, reker og fylte egg og eggerøre.
Rødbetsalat, potetsalat, waldorfsalat, garnityrfat.
Sennep, majones, sennepsaus og remulade.
Hjemmebakt brød, rundstykke og smør
Minimum 8 personer
Allergener

289 NOK

Juletallerken

2 biter ribbe, medisterkake og julepølse.
Rødkål, kokte poteter og julesaus

Minimum 8 personer 

209 NOK

Varm julebuffet

Ribbe, pinnekjøtt, julepølse, kokemorr og medisterkake.
Kålrotstappe, rødkål, kokte poteter og julesaus
Minimum 8 personer 
Allergener: Melk, gluten

325 NOK

Lutefisk

Lutefisk med erterstuing, bacon, sennepssaus og kokte poteter
Garnityr: revet brunost, sirup, grov sennep og potetlefse
Mimimum 8 personer
 Allergener: Melk, sennep, gluten i lefse

300 NOK

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt med kokemorr
Rotmos og kokte poteter
Minimum 8 personer
Allergener: Melk

309 NOK

Dessert

Karamellpudding - hel form 

Serveres med krem og karamellsaus
Til 8-10 personer

365 NOK

Pannacotta

Serveres med multesaus
Minimun 8 personer

73 NOK

Riskrem

Serveres med bringebærsaus
Minimum 8 personer

70 NOK

Nå kan du legge inn bestilling selv på vår nye bookingside
Husk å registrere deg som bruker for å få bestilt og at vi får alle opplysninger til fakturering